Jawico Buildings

Interieurbouw

Elke ruimte is anders en heeft zijn eigen dynamiek en indeling. Onze uitdaging is om een interieur te realiseren dat recht doet functioneel is. Het moet dus zeker alle functionaliteiten bevatten die belangrijk zijn voor de gebruikers van de ruimte.

Uiteenlopende interieurs in verschillende segmenten, denk aan kantoorinrichtingen, winkels, restaurants en uiteraard ook woningen van particulieren. Op basis van alle wensen en behoeftes maken we een plan. 

Transparantie, creativiteit, duurzaamheid en efficiëntie zijn een paar van onze kernwoorden die opdrachtgevers in elk geval van ons mogen verwachten bij het realiseren van een project.

We vinden het fijn om vanaf het begin betrokken te zijn bij een project. Vandaar dat we al aan het begin van het traject aan tafel komen. Daar inventariseren we wat de wensen zijn en zetten we de eerste stappen naar een goed doordacht ontwerp.

Enkele voorbeelden

Wij hebben verschillende klussen mogen uitvoeren. Hieronder een aantal voorbeelden. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons gerust weten.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee, om de cinewall van uw dromen te realiseren. Klik op onderstaande knop om een vrijblijvende offerte te ontvangen.